XPOfleet multi company/multi fleet

30 10 2009

XPOfleet is al vanaf versie 1.0 multi company én multi fleet. In concreto wat wil dit zeggen.

Multi Company

Zoals bekent is XPOfleet beschikbaar in twee ‘flavours’: 

  1. XPOfleet ONE voor de wagenparken tot ca 150 wagens welke beheerd worden door maximaal 1 persoon. De basis versie XPOfleet ONE 10 is zelfs gratis te downloaden van de website XPOfleet.com.
  2. XPOfleet ENTERPRISE. Hét parade paardje van de XPOfleet familie. Geschikt voor het beheren van virtueel oneindig grote vloten. Gelijktijdig meedere vloten te controleren en multi-user, dus ondersteuning voor meerdere wagenparkbeheerders.

Beide versies van XPOFleet (zelfs de gratis XPOfleet ONE 10) zijn multi company. Dit wil zeggen aan iedere wagen een eigenaar gekoppeld kan worden met een eigen gescheiden boekhouding. Bij het rapporteren van kosten en investeringen zal hiermee rekening worden gehouden door de administraties automatisch van elkaar te scheiden.

Multi Fleet

Binnen XPOfleet staat multi fleet synoniem voor multi currency, multi owner en multi legislation. Beheert uw afdeling wagenparkbeheer ook de vloot in België, Nederland of een ander (west europees) land? Dan biedt de ENTERPRISE editie van XPOfleet u de mogelijkheid om al deze vloten gescheiden van elkaar te beheren. Het systeem houdt zelf automatisch rekening met de wetgeving gekoppeld aan de vloot; rekent en rapporteert automatisch in de gekozen munt eenheid.

XPOFleet is Fleet Exposure Software. Controle door transparantie: binnen de vloten, binnen de werkmaatschappijen, binnen de wetgevingen en in alle denkbare munteenheden.


Acties

Informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: