XPOfleet Vrachtwagenbeheer

5 10 2010

Dat XPOfleet de toonaangevende oplossing is voor het dagelijks en afstandelijk beheren van uw personenwagens dat wist u al. Maar vanaf XPOfleet versie 1.3.5 kunt u alle kracht van XPOfleet ook inzetten voor het beheren van uw Vrachtwagens, Trailers en Bussen.

De filosofie blijft dezelfde. Eenvoud, kracht en duidelijkheid. Met de verkrijgbare modules Truck, Bus of Trailer beheert u uw investeringen met dezelfde eenvoud en gemak als dit voor personenwagens het geval is.

Voor deze voertuigen geldt dat volledig operationele lease minder courant is dan dat dit het geval is bij personenwagens. U als wagenparkbeheerder moet dus nog meer de dagelijkse stand van zaken kunnen opvolgen en sturen.Efficient Vrachtwagenbeheer met XPOfleet

De functionaliteiten die XPOfleet biedt zijn legio. Natuurlijk geniet u ook van de voordelen van het bekende elektronische dossier. Hierbij hebt u alle documenten- ingescand bij de hand. Dit geldt natuurlijk voor de boorddocumenten maar ook voor schadeformulieren, vignetten, keuringsverslagen, facturen en zelfs contracten.

Management by exception wilt zeggen dat XPOfleet zelf het initiatief neemt om u te verwittigen van wat u moet weten. Welke keuringen moeten de komende maand gebeuren? Of welke vignetten dienen dringend te worden vervangen? Maar XPOfleet gaat veel verder. Ook tankbeurten, kaarten, onderhoud en reparaties beheert u eenvoudig met XPOfleet.

Strategisch en operationeel beheer wordt ook gerealiseerd door uitgebreide rapportage mogelijkheden. Excess rapporteringen, Financieel analytisch of gewoon de kostprijs per kilometer? Een paar muisklikken en u hebt het allemaal binnen handbereik.

Natuurlijk is ook het beheren van gemengde wagenparken perfect mogelijk. Vrachtwagens met trailers en personenwagens volgens Nederlandse of Belgische wetgeving. Met of zonder analytische opvolging. Noem het maar op. XPOfleet kent vrijwel geen enkele beperking.

Geïnteresseerd om zelf de voordelen te ontdekken?  Bel ons:
BE: 03 230 18 12
NL: 085 77 321 77 (regionaal tarief)
Int’l: +32 3 230 18 12


Acties

Informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: