Zilver op Fleet innovation Award 2010

15 10 2010

Experts 4 Fleet een onafhankelijk consulting bedrijf voor de automotive opgericht door twee ervaren rotten in de lease- en fleetwereld (Marc Spooren & Paul Gestels) biedt de meest up to date consulting betreffende Fleet Management en Fiscaliteit met betrekking tot de bedrijfsvoertugen (TCO – Total cost of ownership)

Om een stap te zetten naar een Totaal Efficient Fleet Management, werd van bij de start een partnership aangegaan betreffende TCO calculaties met XPOfleet, de assistent van de fleetmanager.

Net zoals de vorige jaren werd een Fleet innovation Award uitgereikt. De Award gaat naar een innovatie die een belangrijke informatiebron vormt en een calculatietool aanbiedt voor klanten en fleetprospecten. Op de Fleet Internet Innovation Award XPOfleet tco2010 heeft de TCO tool uit de hand van Paul Gestels en Marc Spooren zilver behaald. Deze TCO tool kan losstaand gebruikt worden maar is ook terug te vinden in XPOFleet.TCOweb

Op die manier is XPOFleet de enige “onafhankelijke” tool op de markt die naast de geprognosticeerde Total cost of ownership (TCO) laat zien hoe de Real Cost of Use (RCU) in de praktijk kan worden geïmplementeerd en beheerst, waarbij gewaakt wordt dat de administratieve en organisatorische opvolging wordt beperkt.

We zijn dan erg blij dat de inspanningen beloond worden met de tweede plaats op de Fleet innovation award en zetten ook de volgende maanden vol ambitie en innovatie in.


Acties

Informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: