XPOFleet zet met Robert Bosch internationale doorbraak in Nederland kracht bij.

12 01 2011

Robert Bosch heeft besloten het beheer van zijn Benelux vloot te voeren met behulp van XPOfleet. XPOfleet is een fleetmanagement totaaloplossing die de (fleet) manager helpt zijn/haar werk optimaal en efficiënt uit te voeren. In de letterlijke betekenis van het woord, een tool die als doel heeft “de assistent van de interne (fleet)manager”  te zijn.XPOfleet Fleet Management Software

Het toenemende succes van XPOfleet als fleet management oplossing kent dus nu ook zijn definitieve doorbraak in Nederland nadat al eerder KWS en Cehave als belangrijke referenties voor deze innovatieve oplossing hebben gekozen.

Volgens CEO Gert Vandersmissen werd er  voor XPOfleet gekozen daar het gedragen is vanuit de praktijk en een draagvlak creëert  voor operationeel en strategisch fleet management . Dit wordt oa. gerealiseerd door middel van dashboarding en performance indicatoren die de (fleet) manager enerzijds continu begeleiden en zo het vlootbeheer  inzichtelijk maken, als anderzijds haar/hem  assisteren in het bewaken van de prioriteiten en helpt de indirecte alsook de variabele kosten te in kaart te brengen en te optimaliseren.

Tot slot werd ook de groene trend niet over het hoofd gezien. XPOfleet  helpt de (fleet) manager de balans te vinden tussen kosten, bestuurderstevredenheid en milieubelangen, en dit  zonder dat de werklast wordt verhoogd.

www.xpofleet.com


Acties

Informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
<span>%d</span> bloggers liken dit: