Fleet Expo 2011 een succes

25 11 2011

De deelname van XPOfleet op de Fleet Expo in de RAI in Amsterdam is een enorm succes geworden.

Tientallen organisaties uit Nederland,  België en Engeland hebben onze stand bezocht en kennis kunnen maken met de meest recente versie van XPOfleet. Velen zijn speciaal voor XPOfleet vanuit het binnen of buitenland afgezakt naar de beurs.

Verschillende XPOfleet gebruikers zijn op de beursstand langsgeweest voor een babbel en om spontaan op te treden als ambassadeur van XPOfleet. Voor hen is het nogmaals een bevestiging geweest van de juiste keuze voor het product dat op dit moment binnen het bedrijf worden geimplementeerd. Voor anderen was het een eerste kennismaking. De reacties die we van allen mochten ontvangen waren zonder uitzondering positief. Degene die XPOfleet al kennen zijn onder de indruk van de steeds voortgaande ontwikkeling van het wagenparkbeheersysteem. Voor de bezoekers die de oplossing nog niet kenden een duidelijk bewijs dat XPOfleet mijlenver voorsprong heeft op de aanwezige concurrentie. Zoals afgesproken zullen we met hen binnenkort afspreken voor een gepersonaliseerde demonstratie.

Langs deze weg willen we iedereen hartelijk bedanken om onze beursstand en bezoeken en voor de positieve feedback die we hebben ontvangen.

Links: www.XPOfleet.com

http://fleetexpo.nl/

Advertenties

Acties

Information

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: