XPOfleet op Fleet Management Event 2014 | Nieuwegein | 27 mei 2014

3 04 2014

Voor het 3de opeenvolgende jaar is XPOfleet aanwezig op het fleet management event 2014 in Nieuwegein, Nederland. Deze gaat door op 27 mei 2014.

Het Fleetmanagement event is een begrip in de automotive wereld en jaarlijks neemt het animo toe. De twaalfde editie vindt plaats in het Nieuwegein Business Center. Het event speelt in op de ontwikkelingen die momenteel spelen omtrent mobiliteit.

XPOfleet zal aanwezig zijn met een sneak preview van versie 3.0 welke in juni beschikbaar zal zijn voor alle XPOfleet gebruikers. Kom alle nieuwigheden ontdekken op live demo’s op onze stand. U vindt ons op stand E5.

Bent u nog niet ingeschreven? Registreer uw aanwezigheid dan gratis via http://fleetmanagement.nl/deelname/aanmelden.aspx. (Relatiecode: 10548/06, Uitgenodigd door bedrijf :  XPOfleet)

Fleet Management 2014 | 27 mei | Nieuwegein

Fleet Management 2014 | 27 mei | Nieuwegein

Let op: het evenement is alleen toegankelijk voor wagenparkbeheerders. Vanaf 14 uur zijn ook alle andere professionals uit de automotive en mobiliteitssector welkom. De organisatie van het evenement behoudt zich het recht voor om toegang te weigeren zonder opgaaf van reden.

Bent u verhinderd op 27 mei of is Nieuwegein te ver weg? Kom dan naar de XPOfleet Management Day 2014 in Antwerpen op 8 mei. Vraag uw uitnodiging op http://www.xpofleet.com/xfmd.


Acties

Informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: