Programma XPOfleet Management Day 2014 bekend

15 09 2014

De planning van de allereerste Nederlandse XPOfleet Management Day 2014 staat online. Indien je dit nog niet hebt gedaan: markeer 16 oktober 2014 in je agenda. Op die datum is De Kuip in Rotterdam namelijk gereserveerd voor de exclusieve XPOfleet Management Day 2014.

xpofleetgertEen speciale VIP-uitnodiging geeft je op deze dag toegang tot tal van netwerkmogelijkheden en leerrijke workshops. Verschillende sprekers geven nieuwe inzichten over fleet management, mobiliteit, fiscaliteit, logistiek en telematica, brandstof, schadelastreducatie en noem maar op. Zo zal de CEO van XPOfleet, Gert Vandersmissen, een tipje van de sluier oplichten over de allernieuwste 3.2 versie van de multifunctionele XPOfleet-software. Andere seminaries betreffen nuttige informatie over onderwerpen zoals de fiscaliteit van bedrijfswagens en ingewikkelde regelgevingen.

Bovendien geeft ProDrive Training een boeiende sessie over het sturen van rijgedrag.  Hier achterhaal je hoe u tijd en geld bespaart door het rijgedrag van alle werknemers op te volgen. Daarnaast toont Patrick Bosker van Travelcard je het wel en wee van brandstofverbruik. Hoe ontwikkelen de verschillende brandstofsoorten- en prijzen zich binnen deze complexe markt? En hoe beïnvloedt dit het tank- en laadgedrag? Samen met Fleet Logic sluiten zij deze educatieve dag af!

Deze laatste loodst je onder meer door een spinsel van complexe (auto)fiscale wet- en regelgevingen. Je krijgt duidelijk zicht op hoe deze moeilijke materie zich vertaalt naar een controlemiddel van fiscale risico’s. VAB Fleet Services voert een interessante uiteenzetting over de groeikracht binnen jouw fleet management. Deze lezing speelt duidelijk in op de behoeften van elke professionele vlooteigenaar. De nieuwe productformules die worden geïntroduceerd, vormen de basis voor een vlotte levensloop van elk fleet voertuig. Veel professionals ondervinden dan ook dagelijks de voordelen van de bouwstenen die VAB Fleet Services ontwikkelt.

Al deze infosessies draaien om één ding: korter op de bal spelen. Want tenslotte wil je kosten besparen. En liefst op de meest efficiënte manier. Voor, tussen of na de sessies kan je kennis en ervaringen delen met collega-professionals . Kortom: op de XPOfleet Management Day 2014 ontdek je als professional alles om jouw fleet management op een uniforme en efficiënte manier toe te passen. Intern én in de praktijk. De uitnodigingen vliegen de deur uit, dus bestel vandaag nog je exclusief VIP-toegangsticket tot hét fleet event van 2014! Meer informatie over het evenement vind je op deze website: http://www.xpofleet.com/xfmd/.


Acties

Informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: