XPOfleet opent vestiging in Nederland

19 09 2014

2014 09 19 braingategebouw

XPOfleet heeft de wind in de zeilen. Vandaag gebruiken honderden wagenparkbeheerders de fleet management software voor het beheer van meer dan 50.000 wagens. Om alle Nederlandse XPOfleet-gebruikers nog beter te ondersteunen, opende XPOfleet op 1 september 2014 een vestiging in het Nederlandse Capelle aan den IJssel.

Met deze uitbreiding wil XPOfleet nog korter op de bal spelen. Zo voorziet het in de nieuwe bedrijfsruimte, die zich overigens in het gloednieuwe Braingate-gebouw bevindt, een opleidingscentrum. Daar kan elke wagenparkbeheerder helemaal wegwijs geraken in XPOfleet.

De nieuwe vestiging is duidelijk een mijlpaal in de geschiedenis van XPOfleet. Deze wordt extra kracht bijgezet door de eerste Nederlandse XPOfleet Management Day, die op 16 oktober plaatsvindt in Rotterdam. Tal van sprekers leiden er leerrijke workshops. Elke sessie draagt op zijn eigen manier bij aan een efficiënter wagenparkbeheer.  Professionals die XPOfleet nog niet kennen, kunnen in een speciale sessie kennismaken met de software. Meer informatie over het evenement vind je op de website xpofleet.com/xfmd.


Acties

Informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: