ProDrive Training is event partner van XPOfleet

26 09 2014

2014 09 25 prodrive foto blogZoals je wellicht weet, vindt op 16 oktober de Nederlandse XPOfleet Management Day 2014 plaats. Eerder las je hoe jij als exclusieve VIP die dag wordt getrakteerd op leerrijke workshops van allerlei professionals. Eén van deze experten is Mark Maaskant, het gezicht van ProDrive Training. Hij geeft tijdens het event een boeiende sessie over het beïnvloeden van het rijgedrag van jouw werknemers.

Het sturen van rijgedrag levert een sterke bijdrage aan efficiënt fleet management. Als onafhankelijke specialist is XPOfleet de assistent bij uitstek van elke interne fleet manager. Het geeft vernieuwende inzichten en een heldere kijk op de kwaliteit van je wagenparkbeheer. ProDrive Training blikt terug op 20 jaar ervaring met rijgedragsverbetering. Dankzij hun expertise krijg je een zeer brede kijk op je registers. Hun vakkennis steunt op een allesomvattend concept waarbij meten, trainen en motiveren centraal staan. Deze efficiënte totaalaanpak genereert dus meetbare resultaten inzake brandstof en schadelastreductie. Daardoor heb jij dankzij ProDrive Training en XPOfleet alle nodige tools binnen handbereik om resultaatgerichter te werken.

De XPOfleet Management Day 2014 is enkel toegankelijk op vertoon van een uitnodiging. Vraag je persoonlijke uitnodiging aan via deze link: www.xpofleet.com/xfmd/


Acties

Informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: